Dirk Eppink

Dirk woont samen met zijn vrouw en zoon in het dorp Lent net over de Waalbrug bij Nijmegen. Na de mavo, een mbo-opleiding internationale groothandel en een studie small business & retail management in Den Bosch, besloot Dirk voor zichzelf te beginnen. Als zelfstandig recruiter maakte hij jarenlang matches tussen opdrachtgevers in de technische sector en personeel. Marketing had altijd al zijn interesse en zo kwam hij via een tussenstop bij Hytorc in Beuningen terecht bij GVG Oliehandel in Nijmegen. Een veelzijdig bedrijf dat met meerdere merken actief is binnen vele segmenten.

Binnen GVG is Dirk medeverantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Aspen, de bekende alkylaatbenzine waarvan GVG al ruim 30 jaar importeur en distributeur is in de Benelux. Al snel leerde hij Sander kennen, want net als Dolmar/Makita is ook Aspen al vele jaren een trouwe sponsor van de gebroeders Boom. “Toen ik voor het eerst bij Sander thuis in Wenum-Wiesel was, wist ik niet wat ik zag. De kwaliteit van het werk, de kennis en kunde van de gebroeders Boom. Dit is echt een hoog niveau!”, aldus Dirk.

Voor GVG organiseert Dirk van alles op het gebied van marketing, public relations en sales: van De Groene Sector Vakbeurs tot de GTH in Biddinghuizen en het NK Carving in Lage Vuursche. Dirk is er vaak te vinden met een grote camera in zijn hand, want fotografie is zijn passie.

 

Terug naar het team